rádi bychom Vám oznámili zahájení provozu plaveckých kurzů pro děti od 1 roku do 2 let -Relaxační bazén a pro děti od 2-4 let – kurz Rodiče s dětmi v termínu od 16.6.-2.8.2021.

Vámi zakoupené lekce, převádíme na měsíc červen/červenec a srpen.

Přihlašování na lekce bude jiným způsobem jako doposud. Bohužel na bazénu začíná letní provoz a veřejné koupání začíná již od 9 hodin. Navíc, zde budou probíhat letní tábory. Všechny lekce budou tedy probíhat pouze od 8 do 9.30 hod. Kurzy budou řešeny formou nabídky lekcí (vše, tak jak jste zvyklí, pomocí systému Auksys), kde si dle svých priorit zvolíte čas a den, na který se nahlásíte. Je potřeba se do každé lekce samostatně nahlásit a vybrat lekce do 2.8.2021. Omlouvání lekcí funguje na stejném principu. Prosíme omlouvat nejpozději do 20:00 den předem.

Abychom zachovali komfort během plavání, rozhodli jsme se, že během letních táborů, které provozujeme, nebude plavání pro děti od 1-4 let probíhat.

Do konce kurzů nám zbývá 6 lekcí (pondělní kurzy) 4 lekce (úterý, středa, čtvrtek ) 5 lekcí( páteční kurzy) . V systému již došlo kpřehození lekcí a lze se již do lekcí přihlašovat. Docházku zachováváme z kurzu, který byl pozastaven kvůli COVID 19 a dle toho Vám nastavíme počet kreditů, plus 2 kredity – ty jsou pro případ, kdyby jste si chtěli odplavat lekce navíc. Je potřeba je na konci kurzu doplatit. Veškeré termíny plavání se Vám budou v systému zobrazovat. V případě letních táborů se lekce (políčka v kalendáři nebudou zobrazovat, protože nebudeme plavat). 

Státní svátek 5.7 a 6.7 PLAVEME.  

 12-16.7.2021 Bude probíhat plavecký tábor NEPLAVEME

19.-23.7.2021 Bude probíhat plavecký tábor NEPLAVEME

Vzhledem k možnosti technických problémů, je možné, že se začátek plavání může ještě pozměnit. V takovém případě, bychom vás informovali na našich webových stránkách plaveckaskolahranice. V případě, že by jste byli už nahlášeni v lekci, která by se nekonala, zaslali bychom Vám informativní sms. 

Omlouváme se za komplikace a doufáme, že vše proběhne ve stanovených termínech, jak jsme se domluvili s vedením Plovárny.

PRAVIDLA VSTUPU

V případě jakýchkoliv nejasností nás prosím kontaktujte na tel. 724 113 334 nebo emailem zatopekl@seznam.cz

Děkujeme Vám za pochopení.

Plavecká škola Hranice