Chtěli bychom Vás poprosit o strpení, bohužel stále nemáme žádné přesné informace, kdy dojde k otevření bazénu. Co se týká rozvolňovacích opatření v oblasti sportu, jsou vnitřní bazény považovány za nejrizikovější a tudíž se budou otevírat až jako poslední.

Kurz:  Plavání kojenců, batolat a rodičů s dětmi do 4 let.

V případě otevření bazénů během měsíce června, bychom chtěli lekce vyplavat v tomto období a kurz následně doplavat v červenci.
Náhradu kurzovného bychom chtěli řešit převedením lekcí na měsíc červen/ červenec. Popřípadě jsme ochotni převést neodplavané lekce na kurz  září-listopad, nebo převést lekce na jiné dítě např. sourozence.
Touto cestou bychom Vás rádi poprosili o Vaši podporu formou doplavání lekcí v již zakoupeném kurzu, popřípadě pokračováním v následujících kurzech, které máme v plánu během prázdnin nebo posléze během dalšího školního roku.

Odpolední kroužky-Námořníček a Zdokonalováček

Odpolední kroužky bychom rádi odplavali během měsíce června. Zbytek lekcí bychom Vám převedli na další školní rok, tedy od září, popřípadě na příměstské plavecké tábory.

Řešení této situace je zatím pouze předběžný nástin, prosíme Vás o strpení, jakmile budeme vědět víc,budeme Vás informovat.

Plavecká škola Hranice.